Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Laurentien Van Oranje Instagram

Prinses Alexia volgt de voetsporen van haar moeder

Instagram-debuut

Prinses Alexia van Oranje heeft haar debuut gemaakt op Instagram. De 17-jarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft inmiddels ruim 67.000 volgers. Op haar account deelt ze foto's van haarzelf, haar familie en vrienden.

App-gesprekken met prinses Laurentien

Elke aflevering van Alexia's Instagram-avontuur begint met een app-gesprek tussen haar en haar moeder, prinses Laurentien. Hierin vertelt Alexia over haar dagelijkse bezigheden en haar passies. "Ik vind het leuk om mijn volgers een kijkje te geven in mijn leven", zegt Alexia.

Social media-expert

Prinses Laurentien staat bekend als een social media-expert. Ze heeft al jarenlang een eigen Instagram-account en is actief op Twitter. Ze geeft haar dochter graag advies over het gebruik van sociale media. "Het is belangrijk om jezelf te zijn en je eigen stem te vinden", zegt prinses Laurentien.

Conclusie

Het Instagram-debuut van prinses Alexia is een teken van de groeiende rol van sociale media in de koninklijke familie. Alexia gebruikt haar platform om haar volgers een kijkje te geven in haar leven en om verbinding te maken met haar fans. Haar voorbeeld zal waarschijnlijk worden gevolgd door andere leden van de koninklijke familie, die de kracht van sociale media steeds meer erkennen.


Comments

More from our Blog